Arenys de Mar

Cases des de 246 m2. Parcel·les des de 1.000 m2.
A 20 minuts de Barcelona podrà gaudir durant tot l'any d'aquestes exclusives viles d'estil Avantguardista i Maditerráni, pel que costa un pis d'Alt Standing a Barcelona.
Amb unes vistes insuperables, situades en un lloc privilegiat i únic, sobre el port esportiu i la platja, a prop de diversos camps de golf.
Tres tipus d'habitatges diferents, 5 habitacions, 4 - 5 banys, etc. Acabats de primeríssima qualitat, ascensor panoràmic. Comunicades per Autopista C - 32, Ferrocarril, Bus ...
PAVIMENTS: * Parquet de fusta a tot l'habitatge, excepte cuina i banys de cortesia. * Banys de cortesia, ceràmica porcellànica. * Exteriors (terrasses i zones de pas) ceràmica antilliscament. * En garatge formigó tintat en massa color a definir. * Escales exteriors en ceràmica antilliscant.
PORTES: * Interiors llises en fusta amb adorn marqueteria acabat en envernissat setinat. * Porta d'entrada en fusta, exterior d'alumini gris, blindada. * Porta del reixat metàl·lica, motoritzada i amb comandament a distància.
INSTAL·LACIONS: * Preses de televisió i telèfon en totes les habitacions, saló menjador i cuina. * Pre-instal·lació amb conducció i presa cega per a futures instal·lacions en totes les habitacions i saló menjador. * Aigua calenta sanitària amb acumulador de 150 litres. * Interruptors i endolls de gran qualitat i disseny.
BANYS: * Bany principal amb banyera d'hidromassatge i dos lavabos, wc i bidet. Paraments enrajolats de pissarra verda de Brasil. * Banys secundaris amb dutxa amb hidromassatge. Paraments enrajolats de pissarra verda de Brasil. * Banys de cortesia amb wc i lavabo. Paraments enrajolats de ceràmica. * Aixetes monocomandament tipus M-2 de Roca. * Sanitaris tipus Roca model Dama.

MOBILIARI: * Armaris encastats de fusta, completament folrats, en totes les habitacions.
CUINA: * Enrajolats fins al sostre de ceràmica. * Paviment en ceràmica porcellànica. * Mobiliari de cuina amb elements baixos i alts marca Santos. * Taulell de silestone. * Campana extractora d'acer inoxidable. * Taulell de quatre focs de vitroceràmica. * Forn elèctric. * Forn de microones. * Rentaplats. * Aigüera d'acer inoxidable. * Instal·lació d'aigua per a poder instal·lar frigorífic tipus americà. * Zona de rentat amb safareig i preinstal·lació per a rentadora i per assecadora.
COBERTES: * Planes no transitables, tipus coberta invertida. * Les transitables amb ceràmica antilliscant.
AIRE CONDICIONAT: * Sistema fred / calor amb bomba de calor, sectoritzat amb termòstat a cada planta Marca DAIKIN tipus Inverter.
ALTRES: * Escala interior folrada de fusta i barana d'acer inoxidable. * Acabat de parets interiors pintades al plàstic. * Alarma. Instal·lació d'alarma, amb dos comandaments a distància, amb volumètrics i una centraleta, amb senyal acústic exterior. * Connexió a central d'alarmes mitjançant línia telefònica.
PISCINA: * Algunes cases tenen instal·lada piscina completa.


Preu a partir de 690.000 € més IVA

Fotografies

Planells